Betaalbare, kwalitatieve training van geavanceerde skills

De Resusci Anne Advanced SkillTrainer is licht en compact voor eenvoudig transport, waardoor deze pop de juiste keuze is voor mobiele ALS-training. Ze is anatomisch realistisch en ontworpen om skills te verbeteren op het gebied van:

    • Airway management  met endotracheale tubes en supraglottische airway devices
    • Live defibrillatie en gesynchroniseerde ECG
    • Controle van pulsaties 
    • IV inbrengen
    • Feedback op de kwaliteit van reanimatie (QCPR) via de SimPad Plus

Door het modulaire ontwerp kunnen verschillende extricatie- en eerste hulp- ledematen worden aangesloten om trainingsscenario's zo verder te ontwikkelen.

Als u tijdens uw training hart- en ademhalingsgeluiden, spontane ademhaling en auscultatie van de bloeddruk nodig hebt, dan bent u wellicht geïnteresseerd in de Resusci Anne Simulator.

   

    

Een mobiele en dynamische training

SimPad PLUS gebruiken

De SimPad PLUS biedt instructeurs een intuïtieve interface voor het eenvoudig controleren en uitvoeren van uiterst effectieve simulatietraining wanneer en waar u maar wilt.

De SimPad PLUS is draadloos en zorgt voor flexibiliteit voor de controle van de fysiologische reacties van de simulator. Met het eenvoudige aanraakscherm kunnen leermomenten uitgelicht worden op het moment dat ze zich voordoen, zodat levensreddende vaardigheden tot in de puntjes geleerd en geoefend kunnen worden.

Meer informatie over de SimPad PLUS >

    

Maak het realistischer met een patiëntenmonitor

Een optionele patiëntenmonitor maakt het realisme compleet, aangezien het scenario zich kan afspelen in een realistische werkomgeving, zodat cursisten de patiënt als zodanig kunnen monitoren, interpreteren en managen.

Meer informatie over uw opties voor patiëntenmonitoren >

    

    

QCPR feedback over SimPad PLUS - intuïtief, kant-en-klaar, eenvoudig!

Verbeter reanimatieprestaties en schaaf de essentiële vaardigheden bij voor een uitzonderlijke individuele of teamreanimatie met behulp van goede feedback. De SimPad PLUS biedt instructeurs realtime prestatie-indicatoren voor compressies, beademingen en 'hands-off' tijd.

De SimPad PLUS Log Viewer slaat gegevens op over de prestaties van cursisten, zodat er goede debriefings gehouden kunnen worden die de leerervaring optimaliseren.

    

Meer weten?

Vraag meer informatie >