Overslaan en naar inhoud
Open navigatie

Aanbieding voor een upgrade naar een nieuwe SimPad SkillReporter

Upgrade van SimPad® SkillReporter naar
SimPad® PLUS met SkillReporter

spskrupgrade_v2.jpg

Tijdelijke aanbieding | Upgrade & Bespaar

Als u een SimPad SkillReporter (Classic) hebt die in aanmerking komt, kunt u dit apparaat inruilen en ontvangt u iets meer dan 57% korting op een nieuwe SimPad PLUS met SkillReporter. *Beperkingen van toepassing - zie Veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie.

Nu upgraden

 

Waarom upgraden?

Een nieuwe SimPad PLUS met SkillReporter werkt met alle oefenpoppen die compatibel zijn met uw SimPad SkillReporter (Classic), PLUS:
  • Werkt met de nieuwste generatie Resusci QCPR-oefenpoppen, die niet compatibel zijn met de stopgezette SimPad SkillReporter (Classic)
  • Biedt een betere connectiviteit tussen oefenpop en apparaat via Bluetooth-technologie
  • Verbetert uw trainingservaring door snellere laadtijden en een dynamische interface
  • Wordt geleverd met een nieuwe eenjarige garantie

Compatibele oefenpoppen

SimPad PLUS met SkillReporter werkt met onderstaande oefenpoppen. De nieuwe Resusci Junior QCPR-oefenpoppen en de nieuwste generatie Resusci Anne QCPR-oefenpoppen (2018 en later) zijn niet meer compatibel met de oudere SimPad SkillReporter (Classic).

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een apparaat kan inruilen?

Alle SimPad SkillReporter (Classic) apparaten hebben een uniek serienummer. Het serienummer begint met "ZW" en vindt u terug op de achterkant van het apparaat of in de apparaatsoftware (Systeeminstellingen > Over SimPad)

 

   

Hoeveel korting kan ik krijgen als ik mijn SimPad SkillReporter inruil tegen een SimPad PLUS met SkillReporter?

Als een SimPad Skillreporter-apparaat hebt, dat in aanmerking komt voor deze inruilactie, kunt u iets meer dan 57% besparen per aangeschaft SimPad PLUS met SkillReporter-apparaat. U ontvangt slechts één korting per SimPad Skillreporter (Classic) die u inruilt en deze korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbiedingen. Klanten die bijvoorbeeld één SimPad SkillReporter-apparaat inruilen, krijgen 57% korting op één nieuw SimPad PLUS met SkillReporter-apparaat, en klanten die twee SimPad SkillReporter-apparaten inruilen, mogen twee SimPad PLUS met SkillReporter-apparaten kopen met op beide producten een korting van 57%. Dit is een tijdelijke aanbieding.

Wanneer eindigt deze inruilactie?

De inruilactie waarbij u een SimPad SkillReporter (classic) kan inruilen voor een SimPad PLUS met SkillReporter eindigt op 30 september 2020.

Welke software staat er op de nieuwe SimPad PLUS met SkillReporter als ik deelneem aan deze inruilactie?

Het SimPad PLUS-apparaat dat u ontvangt bevat de SkillReporter-software, inclusief de applicaties BLS Learner en BLS Instruction.

 

Welke oefenpoppen zijn compatibel met SimPad PLUS met SkillReporter?

  • Resusci Anne QCPR
  • Resusci Baby QCPR
  • Resusci Junior QCPR
  • Resusci Anne Advanced SkillTrainer
  • Resusci Anne Simulator

U kan het aantal compatible oefenpoppen uitbreiden door LLEAP-simulatiesoftware aan te schaffen en te installeren op de nieuwe SimPad PLUS met Skillreporter.

Wat als ik SkillReporter-software en LLEAP-software heb geïnstalleerd op het SimPad Classic-apparaat dat ik inruil?

Neem contact op met de klantendienst van Laerdal in Benelux. Nadat u hebt bevestigd dat op de ingeruilde SimPad (Classic) beide programma’s stonden geïnstalleerd, ontvangt u van de klantendienst een nieuwe LLEAP-softwarelicentie. Met deze licentie kan u de LLEAP-software installeren op de nieuwe SimPad PLUS met SkillReporter die u via de inruilactie hebt ontvangen.

Moet ik mijn team opnieuw trainen in het gebruik van de SimPad PLUS met SkillReporter?

Als een gebruiker vertrouwd is met de SimPad SkillReporter (Classic), moet hij of zij de SimPad PLUS met SkillReporter zonder extra training kunnen gebruiken. De gebruikersinterface van de SkillReporter-software werd niet gewijzigd en blijft hetzelfde voor de SimPad (Classic) als voor de SimPad PLUS. De gebruikerservaring is echter wel verbeterd dankzij de geavanceerdere technologie en verbeterde functies, zoals de knop voor software-updates van de SimPad PLUS.

Wie betaalt de verzendkosten voor het nieuwe inruilapparaat?

De klant betaalt de verzendkosten. Zie Bestellen en verzenden voor meer informatie.

Waar moet ik mijn SimPad SkillReporter naartoe sturen als onderdeel van de inruilactie?

Klanten die deelnemen aan deze inruilactie hoeven hun SimPad SkillReporter-apparaat/apparaten niet fysiek te retourneren. Apparaten die als “ingeruild” zijn gemarkeerd, worden echter niet langer ondersteund door Laerdal. De garantie voor de oude ingeruilde SimPad SkillReporter (Classic) komt te vervallen. Laerdal adviseert om de oude ingeruilde SimPad SkillReporter (Classic) weg te gooien volgens de lokale regelgeving voor het afdanken/recyclen van elektronische apparatuur.

Wat zijn de garantievoorwaarden voor de nieuwe SimPad PLUS met SkillReporter die ik ontvang als onderdeel van de inruilactie?

U krijgt dezelfde garantie als wanneer u een nieuwe SimPad PLUS met SkillReporter aanschaft. Raadpleeg de Laerdalgarantie Wereldwijd voor meer informatie.

Kan ik mijn nieuwe SimPad PLUS met SkillReporter retourneren?

Nieuwe apparaten die u via deze inruilactie hebt aangeschaft, kunnen worden geretourneerd. Raadpleeg de Klachten & Retourvoorwaarden van Laerdal voor meer informatie.

Meer informatie aanvragen

Ik wil graag antwoord per..

We will handle your personal contact details with care as outlined in Laerdal's Privacy Policy.

We will handle your personal contact details with care as outlined in Laerdal's Privacy Policy.