Demonstratie van het Pocket Mask

Hoogwaardig hulpmiddel bij reanimatie

Het ontwerp, de filter en het eenrichtingsventiel van het Laerdal Pocket Mask maken dit masker tot een hoogwaardige keuze die bescherming biedt tijdens reanimatie.

Door een kleine afstand te creëren tussen de patiënt en de hulpverlener, wordt het makkelijker de borstkasbeweging en de kleur van de lippen van het slachtoffer te zien.

Een zeer hoogwaardig 3M Filtrete hydrofoob filter, net onder de éénrichtingsklep, verhindert dat besmettelijke stoffen kunnen worden overgebracht tussen hulpverlener en patiënt (en vice versa).    

Met welke opties is het Pocket Mask te bestellen?

Het reanimatiemasker is verkrijgbaar in verschillende configuraties:

  • Een optionele zuurstofaansluiting, die toedienen van extra zuurstof makkelijker maakt. Deze versie wordt geleverd met een verstelbare elastische hoofdband.
  • Met betrekking tot de verpakkingsopties is er keuze tussen een harde plastic verpakking, een zacht tasje voor gebruik aan een riem of geen verpakking.
  • Het is mogelijk de harde plastic verpakking en het zachte tasje te personaliseren met uw eigen logo.

    

Kinderen zijn geen kleine volwassenen

Het Pocket Mask wordt ook geleverd in een speciale pediatrische uitvoering met een kleiner, rond siliconen masker dat goed aansluit op een kindergezicht voor juiste reanimatie.

    


Alle Laerdal Pocket Masks zijn Latexvrij om allergische reacties te voorkomen.