Meteen naar de inhoud
Open navigatie

Samen beter werken

Het is onze visie dat niemand tijdens de geboorte of door een plotselinge ziekte of trauma of door medische fouten zou mogen sterven of invalide raken. We hebben een duidelijke visie, een ambitieuze doelstelling en een stappenplan opgesteld. Maar we weten dat we dit niet alleen kunnen. Collega's en samenwerking zijn van cruciaal belang.

Vacatures zoeken

Het is ons doel om tegen 2030 elk jaar 1.000.000
extra levens te helpen redden.

AI is enhancing productivity and creativity around the world, but can it be used to further facial expression capabilities in/on our patient simulators? That’s what Product Developer and PhD Candidate, Marius Auflem has been exploring during his industrial PhD here at Laerdal. Watch to learn more:

 

Onze werkomgeving

Onze werkomgeving is gericht op onze missie. Onze gezamenlijke missie stimuleert samenwerking en betrokkenheid tussen afdelingen, culturen en landen waardoor we unieke ideeën en oplossingen kunnen bedenken. We vertrouwen op de knowhow van onze multidisciplinaire teams om problemen vanuit verschillende perspectieven te benaderen en de problemen van onze klanten en partners op te lossen.

We zijn internationaal

Onze bedrijfscultuur bevordert de samenwerking met collega's over de hele wereld. We combineren lokale kennis met internationale ervaring. We delen onze gezamenlijke bedrijfswaarden en een passie voor ideeën en ontwikkeling

Laerdals fabriker och kontor värdlen över
1940 bedrijf opgericht
25 landen
1600 medewerkers

Kernlocaties

Meet the people making a difference

Are you ready for a challenge?

Are you ready for a challenge?

 

 

 

Our summer internships give students an opportunity to gain unique work experience in our way of working and our culture in a buzzing development environment. The program lasts for eight weeks between June and August in Stavanger.

Wie goed doet, goed ontmoet

Meer dan 60 jaar geleden stelde onze oprichter dat “als we waarde kunnen creëren voor de maatschappij in zijn geheel, en we ons werk goed doen, dan zullen er goede economische resultaten volgen en kunnen we een sterker bedrijf opbouwen.” We geloven dat dit nog steeds waar is.

Laerdal Global Health is een bedrijf zonder winstoogmerk dat gericht is op het helpen redden van de levens van moeders en baby's in lagelonenlanden. Door samen te werken met internationale gezondheidsorganisaties en professionele organisaties, ontwikkelt Laerdal Global Health trainingsoplossingen met een groot effect tegen een lage kost.

We bieden

Ontwikkelingsmogelijkheden​
We vinden dat onze medewerkers de baas zijn over hun eigen ontwikkeling. Als bedrijf benadrukken we een praktische en gecombineerde benadering van leeractiviteiten om zo goed mogelijk te voldoen aan de geïdentificeerde persoonlijke behoeften en strategische richtingen.

 

Compensatie en secundaire arbeidsvoorwaarden
We bieden eerlijke, op functies gebaseerde en op de lokale markt gerichte compensaties. Ons beleid en onze secundaire arbeidsvoorwaarden voldoen aan de lokale standaardprocedures.

Welzijnsprogramma's
We weten dat u alleen goed kunt presteren als u zich ook goed voelt. Daarom bieden we verschillende gezondheids- en welzijnsprogramma's om uw lichaam en geest gezond te houden.

Balans tussen werk en privé
We beseffen dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is voor uw welzijn. Een gezinsvriendelijke omgeving, een gezonde werkplek, mogelijkheden om betrokken te zijn bij de gemeenschap, flexibiliteit en andere initiatieven dragen bij aan het welzijn van onze medewerkers.

Award winnaar
Maak onderdeel uit van een bedrijf dat erkend is voor het werk dat het doet – van prestigieuze design-awards, erkenning van de media tot de Business for Peace Award: Laerdal is trots op de erkenning die het ontvangt.

Working in Stavanger

#LAERDALCHALLENGE

We invite people from all over the world to be Challengers with us here at Laerdal.
Start by solving the challenge in this video.