Meteen naar de inhoud
Open navigatie

Klachten & Retourvoorwaarden

Klachten & Retourvoorwaarden

Foute levering of beschadigde producten

Als de geleverde producten niet overeenstemmen met uw bestelling of beschadigd zijn, verbindt Laerdal zich ertoe om u terug te betalen of de producten om te ruilen. U brengt Laerdal meteen na de levering of ten laatste binnen de 2 weken op de hoogte van uw klacht door onderstaand formulier op onze website in te vullen. Wij vragen u om uw klant- en ordernummer in te vullen, het artikelnummer van het betrokken product te vermelden en de reden van uw klacht toe te lichten.

Na bovenstaande termijn kunnen de producten niet meer worden terugbetaald of omgeruild. Een koerierdienst zal de producten komen ophalen.

 

Foute bestelling

Indien u bij de bestelling een foutje heeft gemaakt en u wenst één of meerdere producten terug te sturen, dient u ons hiervan uiterlijk 14 kalenderdagen na levering op de hoogte te brengen. 

In dit geval zullen de verzendingskosten voor de retour u worden aangerekend.  De verzendingskosten worden als volgt berekend: 

  • tussen 0 en 20 kg: 25€ (excl. btw)
  • tussen 21 en 40 kg: 50€ (excl. btw)
  • tussen 41 en 60 kg: 75€ (excl. btw)

Wanneer wij uw schriftelijk akkoord voor de retour hebben ontvangen, zullen wij een koerierdienst de betrokken producten laten ophalen.

 

Retourvoorwaarden - Belangrijk:

De producten, inclusief alle bijhorende accessoires, bevinden zich in de oorspronkelijke staat waarin ze bij u werden geleverd en in de originele verpakking. Zo niet, kunnen de producten worden geweigerd en wordt er geen credit nota toegekend.

Verstuur de producten niet naar onze lokale kantoren in Vilvoorde of Amersfoort; een koerierdienst zal de producten komen ophalen en terugbrengen naar ons magazijn.

Wij verbinden ons ertoe om u binnen de 30 dagen, na ontvangst van de producten in ons magazijn, terug te betalen. De terugbetaling wordt overgeschreven op uw bankrekening.

Een productretour aanvragen (RMA)

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.