Dé trainingsoplossing voor militaire- en civiele spoedeisende hulpdiensten.

We hebben SimMan 3G op maat gemaakt voor specialistisch gebruik als een trauma patiëntsimulator die speciaal voor militaire en civiele hulpdiensten kan worden gebruikt.

SimMan 3G Trauma is goed geschikt voor het trainen van de snelle beoordeling van trauma noodsituaties. Het zal ook noodzakelijke ingrepen zoals bloedingsbeheersing en luchtwegen stimuleren.

In actie in een oorlogssituatie.....

...of tijdens een civiele traumasituatie

   

Duurzaam voor gebruik in levensechte situaties.

SimMan 3G Trauma heeft een aantal essentiële functies, zoals geamputeerde ledematen en borstbeen IO toegang die een optimale training voor trauma noodsituaties bieden.

Deze eigenschappen, samen met een robuuste PC, een draadloze connectie en een koffer, maken SimMan 3G Trauma de kwaliteitskeuze voor realistische training in elke omgeving. Of dat nu in een ziekenhuis, een ambulance of een militaire setting is.

   

    

Een video-introductie van LLEAP

Software die simulatie vereenvoudigt

LLEAP besturingssoftware maakt simulatie training eenvoudig en efficiënt, zowel gelijktijdig met de uitvoering in de manuele modus, als het gebruik van voorgeprogrammeerde scenario's in de automatische modus.

Als u dezelfde patiënt case scenario's kunt gebruiken op alle Laerdal patiënt simulatoren met LLEAP, is er minder tijd nodig om voor te bereiden, zodat u meer tijd heeft om les te geven.

   

    

Gebruik SimCenter om simulatietraining te verbeteren

Beheer uw scenario's en gebruik video en audio opname met SimCenter.

Aangepaste scenario's en real-time instructeur functies zorgen ervoor dat scenario's worden aangepast en ontwikkeld aan uw unieke leerdoelen.

SimCenter biedt gemakkelijk toegang tot gevalideerde inhoud van simulatie experts uit de hele wereld, zodat u kunt profiteren van hun ervaring en het meeste uit elke leermogelijkheid kunt halen.

Vind een breed scala aan scenario's op www.mysimcenter.com.

       

Laerdal Services

Het Laerdal Services-portfolio biedt uitgebreide Educatieve Services, om uw implementatie doelen te ondersteunen, en heeft een uitgebreid technisch aanbod om aan de onderhoudsbehoeften van uw  simulator te voldoen.

Van simulator installatie, preventief onderhoud, product oriëntatie en bediening tot het helpen realiseren van uw leerdoelen en de integratie van scenario's, Laerdal Services zijn beschikbaar om te helpen uw simulatie-gebaseerde trainingsprogramma een succes te maken.

Informatie over de opleiding en technisch aanbod is te vinden onder de "Opleidingen" en "Diensten" tabs aan de linkerkant van de pagina.