Bedside Echografie: Het beheersen van de nieuwe ‘gouden standaard’

Bedside echografie is uitgegroeid tot een onmisbare vaardigheid voor professionals. Het beheersen van echografie vereist een minimum kennisniveau en de verwerving van complexe visueel-ruimtelijke en psychomotorische vaardigheden. Dit kost tijd, oefening, begeleiding en toegang tot de pathologie van de patiënt. Tot nu toe was het leren en onderwijzen van bedside echografie een uitdaging.

    

    

SonoSim. Eenvoudig leren en onderwijzen.

    Standaardiseer uw trainingsprogramma voor echografie

Het Laptop-gebaseerde trainingsprogramma van SonoSim laat docenten bepalen wanneer, waar en hoe de studenten werken. Zo ontstaat er op een effectieve manier een consistente en uniforme opleiding voor een groot aantal gebruikers. Het biedt ook een waardevolle methode voor het beoordelen en documenteren van de echografie-vaardigheid van de studenten.

    Train met behulp van 1.000 reële patiëntcases

De SonoSim®-biblioteek bevat meer dan 1.000 patiëntcases met een breed spectrum aan normale en pathologische condities. Met de SonoSimulator® kunnen psychomotorische vaardigheden ontwikkeld en geoefend worden. Tijdens de oefening is er instructie over de probe-positionering beschikbaar.

    Verrassend eenvoudig, ongelooflijk doeltreffend

SonoSim biedt een ongeëvenaarde methode die didactische cursussen, hands-on training en evaluatie integreert op een doeltreffende, gebruiksvriendelijke en toegankelijke manier.