Belangrijkste voordelen

Draagbaar zodat er in verschillende posities kan worden bevallen Beoordeel de positie van de foetus en vaginaal onderzoek met inzetstukken voor de baarmoedermond en gesimuleerde membranen Ontvang tactiele feedback tijdens schouderdystocie van het geavanceerde neksysteem van BabyBirthie Evalueer bevallingen met een hoog risico, inclusief stuitbevalling, navelstrengprolaps en gedeeltelijke geboorte van de placenta

    

    

Toepassingsmogelijkheden van MamaBirthie

   

     

     

Verbetering van perinatale resultaten

Een van de belangrijkste doelen tijdens een bevalling en geboorte is het herkennen van de mogelijke risico's voor moeder en baby.

MamaBirthie biedt de mogelijkheid voor gezamenlijke trainingen, zoals cursussen voor nieuwe ouders, bijbehorende gezondheidstraining of van elkaar leren, tegen een aantrekkelijke prijs. Het vormt een belangrijk onderdeel van alle services en het volledige productassortiment dat Laerdal kan bieden om uw trainingsdoelen te ondersteunen.

    

    

Buy One Gift One

Voor iedere bevallingssimulator die via Laerdal Medical wordt aangeschaft voor gebruik in welgestelde landen, wordt een tweede exemplaar gedoneerd aan het initiatief Helping Mothers Survive in minder welgestelde landen. De gedoneerde simulatoren worden in 40 landen gebruikt voor uitvoer van het Helping Mothers Survive-programma.

Ga voor meer informatie over hoe de gedoneerde apparaten gebruikt worden naar:
www.laerdalglobalhealth.com

Ga voor meer informatie over de programma's en producten naar:
www.helpingmotherssurvive.org