Overslaan en naar inhoud

SimCapture - Learner Driven Scenarios

Train, volg en monitor de ontwikkeling van vaardigheden van studenten. Waar u ook bent.
 
Afstandsonderwijs is het nieuwe normaal

Gestandaardiseerde training.
Objectieve beoordelingen.
Meetbare resultaten.

Docenten kunnen nu van overal hun studenten praktische vaardigheden aanleren en de ontwikkeling ervan volgen en bijhouden. 
 
Studenten hebben nu via hun mobiele apparaten eenvoudig toegang tot inhoud en trainingsscenario's. Met de Learner Driven Scenarios in SimCapture Enterprise kunnen ze samen vaardigheden oefenen of kunnen hun trainingen door hun instructeurs worden opgevolgd en geëvalueerd. 

Vraag een virtuele demo aan

Geef uw ROI een boost met SimCapture

De initiële kosten voor het opzetten of uitbreiden van een simulatiecentrum voor de gezondheidszorg met apparatuur, personeel, audiovisuele infrastructuur en beheersoftware kunnen hoog oplopen. Hierdoor zult u waarschijnlijk op een bepaald moment uw uitgaven moeten verantwoorden om steun en financiering te krijgen.

Combineer SimCapture met de Modular Skills Trainer

Een totaaloplossing voor afstandsonderwijs.

Bouw vaardigheden en bekwaamheid op met deze betaalbare, praktische oplossing. In combinatie met SimCapture biedt het een volledige opstelling voor vaardigheidstraining op afstand.

Nu geïntegreerd met NLN-vaardigheidsscenario’s en demonstratievideo’s van vaardigheden in SimCapture.

 

Modular Skills Trainer

Na COVID-19

Afstandsonderwijs

Help studenten op afstand klinische vaardigheden verwerven

Een van de grootste belemmeringen voor studenten om hun vaardigheden te oefenen is een gebrek aan middelen. Vaak beschikken ze niet over vaardigheidstrainers of laboratoriumruimte of is er geen toezicht door docenten.

Learner Driven Scenarios bieden flexibiliteit dankzij on-site en off-site mogelijkheden. Ze kunnen het verwerven van klinische vaardigheden ondersteunen en worden gecombineerd met betaalbare vaardigheidstrainers voor schaalbare opleidingsopties. 

Virtuele training – versneld door de pandemie, niet meer weg te denken

Leren op afstand is een trend in het gezondheidsonderwijs die door de pandemie is versneld.  
 
Learner Driven Scenarios maken virtueel lesgeven doeltreffender door praktijkgerichte activiteiten te combineren met efficiënte beoordelings- en evaluatiemethoden. 

Request a SimCapture Virtual Demo

<p>Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke contactgegevens zoals uiteengezet in <a href="/be-nl/Support/customer-service/privacy-policy/" target="_blank" rel="noopener">het privacybeleid van Laerdal</a>.</p>

Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke contactgegevens zoals uiteengezet in het privacybeleid van Laerdal.