Meteen naar de inhoud
Open navigatie
_8LN2552.jpg _8LN2552.jpg

Refresher Courses

Educational Services

Houd uw kennis en vaardigheden up-to-date en relevant.

Blijf up-to-date

Als uw kennis alleen maar even opgefrist hoeft te worden of als u nieuwe medewerkers hebt, dan is dit een geschikte cursus voor u. Onze Refresher Courses bieden een combinatie van de cursussen Getting Started en Teaching with SimPad of LLEAP-software om ervoor te zorgen dat u onthoudt wat u leert en dat u op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen.

Deelnemers aan deze cursus verbeteren hun kennis over simulatie, bediening en functies van de simulator maar zullen ook het gebruik van de apparatuur oefenen.

Wat leert u in deze cursus?

Refresher_closeup.jpg
  • Systeemcomponenten begrijpen aan de hand van uw simulator
  • Correct opstarten en afsluiten
  • Overzicht van de eigenschappen van de simulator 
  • Overzicht van de eigenschappen van de patiëntenmonitor 
  • Bedieningsmodi van de Learning Application-software
  • Begrijpen hoe verschillende debriefingsystemen werken

Wie heeft voordeel bij deze cursus?

Meg heeft ons erg goed geholpen en ons geleerd hoe we de SimPad moeten gebruiken. Ik vond de hands-on training leuk en het was geweldig om nadien de vaardigheden te oefenen om te kijken of we de informatie hadden begrepen.

Hoe verloopt de cursus?

Dit is een 1-daagse cursus bij u op locatie voor maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven door één van onze Service Specialists

Onze mensen helpen u succesvol te zijn

Elke dag blijft het een uitdaging om kwalitatief goede gezondheidszorg aan te bieden. Wij willen u bij deze uitdaging helpen. Wij hebben de ervaring en expertise, maar zijn ook groot genoeg om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Iedereen heeft voordeel bij Laerdal Services - de instructeurs, cursisten, maar vooral: de patiënten.

Het is ons doel om te begrijpen welke doelen u wilt bereiken met uw simulatieprogramma. Wat zijn uw specifieke leerdoelen? Wat zijn de moeilijkheden die tegenkomt? Hoe wilt u dat het programma zich na verloop van tijd ontwikkelt?

Onze mensen helpen u om het beste uit uzelf te halen. Mensen zoals Danny, één van onze ervaren specialisten op het gebied van Educational Services.

Meer informatie aanvragen

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.