Meteen naar de inhoud
Open navigatie
lleap_mult_manikins.jpeg lleap_mult_manikins.jpeg

Teaching with LLEAP

Educational Services

Deze cursus is bedoeld voor iedereen verantwoordelijk voor het uitvoeren van simulaties en bouwt verder op de Getting Started-cursus.

Til uw trainingen naar een hoger niveau

Deze cursus biedt u de vaardigheden die u nodig heeft om de LLEAP Learning Application te optimaliseren en alles uit uw simulaties te halen. Hands-on oefeningen helpen uw team vertrouwd te worden met de software en leren hen hoe ze basisscenario's kunnen uitvoeren.

De cursus is ontworpen om u te leren om Laerdal-simulatoren efficiënt te gebruiken om leerdoelen te onderwijzen en te evalueren. De cursus kan aan ieder vaardigheidsniveau worden aangepast, van beginners tot gevorderde gebruikers.

Wat leert u in deze cursus

_D4L0267.jpeg
  • Uitgebreide kennis over de functies van de LLEAP-software
  • Begrip van de functies voor Laerdal Simulation Home
  • Hoe simulaties starten met behulp van LLEAP
  • Simulator in handmatige en automatische modus gebruiken

Wie heeft voordeel bij deze cursus

Dave was geweldig. Ik vond het echt leuk dat wij hem aan het einde moesten "leren" hoe hij de apparatuur moest gebruiken. De docenten in ons kwamen hierdoor echt naar boven en het maakte de training nog waardevoller.

Hoe verloopt de cursus

 Dit is een 1-daagse cursus bij u op locatie voor maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven door één van onze Educational Services Specialists.

Onze mensen helpen u succesvol te zijn

Elke dag blijft het een uitdaging om kwalitatief goede gezondheidszorg aan te bieden. Wij willen u bij deze uitdaging helpen. Wij hebben de ervaring en expertise, maar zijn ook groot genoeg om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Iedereen heeft voordeel bij Laerdal Services - de instructeurs, cursisten, maar vooral: de patiënten.

Het is ons doel om te begrijpen welke doelen u wil bereiken met uw simulatieprogramma. Wat zijn uw specifieke leerdoelen? Wat zijn de moeilijkheden die tegenkomt? Hoe wilt u dat het programma zich na verloop van tijd ontwikkelt?

Onze mensen helpen u om het beste uit uzelf te halen. Mensen zoals Danny, één van onze ervaren specialisten op het gebied van Educational Services.

Wat is de volgende stap?

De volgende stap is de Teaching with Scenarios-cursus. Deze cursus richt zich vooral op hoe uw systeem gebruikt met voorgeprogrammeerde scenario’s en hoe u uw training kan evalueren en debriefen.