LLEAP: uniforme software voor simulatie

Beheer alle door PC bediende Laerdal-simulatoren vanuit één geïntegreerd platform. Het vinden van scenario's, simulatietraining en het ontwikkelen van nieuwe scenario's om uw leerdoelen te bereiken wordt zeer eenvoudig.


Meer informatie over met LLEAP verenigbare patiënt simulatoren >

           

Wat zijn de voordelen van LLEAP?

  Bespaar Tijd

LLEAP ziet eruit en gedraagt zich als een enkel uniform platform, waardoor het tijd bespaart omdat er niet meer met meerdere platforms gewerkt hoeft te worden. De mogelijkheden van het systeem zijn volledig geïntegreerd en klaar voor gebruik vanaf diverse interfaces. Vanaf een PC bestuurde Laerdal-simulatoren tot gestandaardiseerde patiënten. 

  Verlaag Kosten

Bespaar tijd op scenario-ontwikkeling en de kosten voor het aankopen van scenario's. Scenario's ontwikkeld voor LLEAP of SimPad® simulatoren kunnen worden gedeeld met minimale of geen extra ontwikkelingstijd. Gebruik zelf-geschreven scenario's of SimStore™ inhoud voor een gestandaardiseerde, reproduceerbare simulatietraining.

  Verbeter de efficiëntie

De LLEAP-interface is gebaseerd op bewezen SimMan® 3G software, maar bevat nieuwe functionaliteiten, zoals een snellere, meer intuïtieve registratie, automatische updates wanneer aangesloten op het internet, en ingebouwde video tutorials om  simulatie te vereenvoudigen voor docenten en personeel.

    

     

Personnaliseer LLEAP

Sluit LLEAP aan op de Laerdal-simulator, de instructeurs pc en de patiëntenmonitor van uw keuze om de perfecte trainingscombinatie te creëren.

Meer informatie over uw computer en de patiëntenmonitor opties >

      

 

Efficiënte systemen zorgen voor effectieve simulaties

Met LLEAP hoeft u alleen maar te leren een enkel software platform  gebruiken om alle compatibele simulatoren te bedienen. Scenario's ontwikkeld voor één simulator kunnen worden uitgevoerd op vele anderen, zonder extra ontwikkeling.

Het resultaat is dat LLEAP u tijd en geld bespaard, wat betekent dat u meer tijd kunt investeren aan wat het belangrijkste is - het leveren van effectieve simulatietraining.

Geïntegreerd met SimCenter