Geavanceerde Skills Training van hoge kwaliteit

Hoe kan iemand zich voorbereiden op echte noodgevallen? Als dergelijke gebeurtenissen niet vaak voorkomen en onvoorspelbaar zijn, hoe kunnen spoedeisende hulpverleners er dan voor zorgen dat hun medische beslissingen, vaardigheden en reacties van de constant hoge standaard zijn die van ze verwacht wordt?

De Resusci Anne Simulator is ontworpen voor de unieke trainingsbehoeften op het gebied van spoedeisende hulp binnen en buiten het ziekenhuis. De simulator is anatomisch realistisch en bevat verschillende functies voor meerdere leerdoelen, waaronder:

  • Airway Management met endotracheale tubes en supraglottische airway devices
  • Spontane ademhaling
  • Live defibrillatie en gesynchroniseerde ECG
  • IV inbrengen
  • Auscultatie van de bloeddruk
  • Hartslag meten
  • Stem-, long- en hartgeluiden voor basis simulatietraining
  • Feedback op de kwaliteit van reanimatie (QCPR) via de SimPad Plus

Een mobiele en dynamische training

De SimPad PLUS bedienen

 

De SimPad PLUS biedt instructeurs een intuïtieve interface voor het eenvoudig controleren en uitvoeren van uiterst effectieve simulatietraining wanneer en waar u maar wilt.

 

De SimPad PLUS is draadloos en zorgt voor flexibiliteit voor de controle van de fysiologische reacties van de simulator. Met het eenvoudige aanraakscherm kunnen leermomenten uitgelicht worden op het moment dat ze zich voordoen, zodat levensreddende vaardigheden tot in de puntjes geleerd en geoefend kunnen worden..

Meer informatie over de SimPad PLUS >

    

Maak het realistischer met een patiëntenmonitor

 

Een optionele patiëntenmonitor maakt het realisme compleet, aangezien het scenario zich kan afspelen in een realistische werkomgeving, zodat cursisten de patiënt als zodanig kunnen monitoren, interpreteren en managen.

 

Meer informatie over uw opties voor patiëntenmonitoren >

    

    

QCPR feedback over SimPad PLUS - intuïtief, kant-en-klaar, eenvoudig!

Verbeter beademingsprestaties en schaaf de essentiële vaardigheden bij voor een uitzonderlijke individuele of teambeademing met behulp van goede feedback. De SimPad PLUS biedt instructeurs realtime prestatie-indicatoren voor compressies, beademingen en 'hands-off' tijd.

De SimPad PLUS Log Viewer slaat gegevens op over de prestaties van cursisten, zodat er goede nabesprekingen gehouden kunnen worden die de leerervaring optimaliseren.

    

    

Een omgeving creëren voor succes

Gebruik SimStore om uw trainingsprogramma verder uit te breiden door voorgeprogrammeerde content te gebruiken die gekoppeld is aan klinische richtlijnen en ontwikkeld is door experts binnen de branche.

Bespaar tijd en krijg toegang tot gevalideerde scenario's op www.mysimcenter.com