Meteen naar de inhoud
Open navigatie
_LD41656.jpeg _LD41656.jpeg

Wat hebben we gedaan

2018 Jaaroverzicht

Dit jaar hebben we een heel aantal nieuwe en interessante producten geïntroduceerd. Als u deze nieuwigheden heeft gemist, zetten we ze graag voor u op een rijtje.

SimMan® 3G

Onze populaire patiëntsimulator voor spoedeisende hulp en trauma is nu beschikbaar met een vernieuwd bekken en in donkere en gemengde huidskleur.

Meer informatie

SimMan® Vascular

Ontwikkelt op het SimMan 3G-platform met Mentice VIST endovasculaire technologie om endovasculaire specialisten, katheterisatie lab teams en diensten voor spoedeisende hulp te ondersteunen.

Meer informatie

Nursing Anne Simulator

Oefenen van basisbeoordelingen tot geavanceerde verpleegkundige vaardigheden… met deze vrouwelijke simulator kan het allemaal.

Meer informatie

SimBaby™

Bootst een kind van ongeveer 9 maanden na en is een draadloze simulator ontworpen om zorgverleners te helpen bij het effectief herkennen van en reageren op ernstig zieke pediatrische patiënten.

Meer informatie

SimNewB®

Ontwikkelt in samenwerking met de American Academy of Pediatrics, SimNewB is een draadloze simulator van een pasgeborene en ontworpen om de reanimatie binnen de eerste 10 minuten na de geboorte te helpen verbeteren.

Meer informatie

VitalsBridge

Integreert tijdens simulatietrainingen uw eigen klinische patiëntmonitor met elke standaardpatiënt of simulator uitgerust met LLEAP-software.

Meer informatie

ASL 5000™ Lung Solution met SimMan®

Maken het mogelijk om geavanceerde trainingen op te zetten met klinische beademingsapparaten.

Meer informatie

Laerdal-SonoSim Procedure Trainer

Ontworpen in samenwerking met SonoSim en een nieuwe oplossing om de noodzakelijke echografie-vaardigheden te oefenen. 

Meer informatie

Maak kennis met de nieuwe Juniors

De nieuwe Little Junior QCPR en Resusci Junior QCPR zijn ontworpen om te helpen bij het oefenen van kwaliteitsvolle levensreddende vaardigheden dankzij real-time en individuele feedback over de reanimatieprestaties.

Meer informatie