Meteen naar de inhoud
Open navigatie
ServiceTestHero.jpg ServiceTestHero.jpg

Teaching with SimPad

Educational Services

Ga snel aan de slag en leer hoe u uw simulator kan aansturen via SimPad.

De volgende stap in uw simulatietraining

Eens u de Getting Started-cursus heeft afgerond, wilt u zich misschien wat verdiepen in het gebruik van uw simuator. Deze cursus – met een focus op softwarecomponenten – leert u meer over de LLEAP voor SimPad Learing Application en hoe u uw SimPad-simulatorsysteem het best gebruikt in uw trainingsprogramma.

Wat leert u in deze cursus

_8LR2270.jpeg
  • Kenmerken van de LLEAP voor SimPad-software identificeren
  • Simulator in handmatige en automatische modus aansturen
  • Voorgeprogrammeerde scenario's gebruiken
  • Simulation Session Log in de debriefingsoftware gebruiken
  • Simulator met de SimPad-instructeursapplicatie bedienen
  • Functies van Session Viewer/SimView Mobile voor debriefing leren

Wie heeft voordeel bij deze cursus

Onze educational services technieker heeft geweldig werk verricht en de training aan onze behoeften aangepast en een productieve leeromgeving gecreëerd.

Hoe verloopt de cursus?

Dit is een 1-daagse cursus bij u op locatie voor maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven door één van onze Service Specialists

Onze mensen helpen u succesvol te zijn

Elke dag blijft het een uitdaging om kwalitatief goede gezondheidszorg aan te bieden. Wij willen u bij deze uitdaging helpen. Wij hebben de ervaring en expertise, maar zijn ook groot genoeg om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Iedereen heeft voordeel bij Laerdal Services - de instructeurs, cursisten, maar vooral: de patiënten.

Het is ons doel om te begrijpen welke doelen u wilt bereiken met uw simulatieprogramma. Wat zijn uw specifieke leerdoelen? Wat zijn de moeilijkheden die tegenkomt? Hoe wilt u dat het programma zich na verloop van tijd ontwikkelt?

Onze mensen helpen u om het beste uit uzelf te halen. Mensen zoals Danny, één van onze ervaren specialisten op het gebied van Educational Services.

Wat is de volgende stap?

De volgende stap is de Teaching with Scenarios-cursus. Deze cursus richt zich vooral op hoe u uw systeem gebruikt met voorgeprogrammeerde scenario’s en hoe u uw training kan evalueren en debriefen.

Scenarios Programming & Implementation Services