Overslaan en naar inhoud
Open navigatie

World Restart a Heart Day

COVID-19 heeft ons leven drastisch veranderd en zo ook de manier waarop reanimatietraining wordt gegeven.

Om u te helpen bij deze nieuwe werkomstandigheden heeft Laerdal Medical een innovatieve app ontwikkeld. Dankzij Anniewhere kunt u voortaan online groepscursussen organiseren: de cursisten kunnen van overal inloggen en hebben enkel een smartphone of tablet nodig.

De cursisten trainen op een Little Anne QCPR, een MiniAnne Plus of om het even welke andere oefenpop of oppervlak dat een slachtoffer kan symboliseren (een stevig kussen, een opgerold yoga-matje, enz.).

De COVID-19 pandemie heeft de manier waarop reanimatietraining wordt gegeven veranderd. Online training is nu belangrijker dan ooit. Anniewhere helpt u om van overal reanimatietraining te geven.

Organiseer een online cursus in 3 stappen

1

Breng iedereen op de hoogte

Instructeurs nodigen cursisten uit voor een cursus via een videoconferentiesysteem, zoals Zoom, Microsoft Teams, enz. Voor de cursus start, downloaden de cursisten de QCPR Classroom-app en zoeken ze iets geschikts om compressies op te oefenen.

Als u een oefenpop heeft, zoals Mini Anne, gebruik die dan. Zo niet, zoek dan iets anders om op te drukken, zoals een stevig kussen, een opgerold yoga-matje of een half opgeblazen voetbal.

3

Gefeliciteerd!

Uw cursisten hebben zich aangesloten bij de 500 miljoen mensen wereldwijd die dankzij CPR een leven kunnen redden