Meteen naar de inhoud
Open navigatie
_75D1757.jpg _75D1757.jpg

Getting Started Courses

Educational Services

Ga vlot aan de slag met uw simulatieprogramma dankzij deze 1-daagse cursus bij u op locatie. Tijdens deze cursus komen zowel de simulator als educatieve onderwerpen aan bod.

Alles wat u nodig heeft om goed te starten

Als simulatie nieuw voor u is of u wilt snel uw nieuwe simulator onder de knie krijgen, dan is deze cursus iets voor u. Tijdens de Getting Started-cursus leert u de basisfuncties van uw simulator kennen. Aan de hand van praktische voorbeelden raakt uw team vertrouwd met de simulator en hoe ze ermee moeten werken.  

In deze cursus leert u hoe u de simulator moet opstarten en afsluiten, hoe u navigeert door de instructeursapplicatie, de patiëntenmonitor en het instructeurstoestel en de eigenschappen van uw simulator. Na deze cursus bent u klaar om uw simulator te gebruiken voor trainingen met simulatie-onderwijs.

Wat leert u in deze cursus?

Upgrade course _8LR2210.jpeg
  • Algemene bedieningsfuncties
  • Systeemcomponenten
  • Eigenschappen van de simulator
  • Correct opstarten en afsluiten
  • Simulaties uitvoeren met behulp van de patiëntenmonitor
  • Debriefingsystemen
  • Bedieningsmodi van de Learning Application-software

Wie heeft voordeel bij deze cursus?

Ik vond de hands-on training leuk en het was super om nadien onze vaardigheden te oefenen om te kijken of we de informatie hadden begrepen.

Hoe verloopt de cursus?

Dit is een 1-daagse cursus bij u op locatie voor maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven door één van onze Service Specialists

Onze mensen helpen u succesvol te zijn

Elke dag blijft het een uitdaging om kwalitatief goede gezondheidszorg aan te bieden. Wij willen u bij deze uitdaging helpen. Wij hebben de ervaring en expertise, maar zijn ook groot genoeg om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Iedereen heeft voordeel bij Laerdal Services - de instructeurs, cursisten, maar vooral: de patiënten.

Het is ons doel om te begrijpen welke doelen u wilt bereiken met uw simulatieprogramma. Wat zijn uw specifieke leerdoelen? Wat zijn de moeilijkheden die tegenkomt? Hoe wilt u dat het programma zich na verloop van tijd ontwikkelt?

Onze mensen helpen u om het beste uit uzelf te halen. Mensen zoals Danny, één van onze ervaren specialisten op het gebied van educatieve diensten. 

Wat is de volgende stap?

Eens u de Getting Started-cursus hebt afgerond, begrijpt u de basisfuncties van uw simulator. Als u werkt met een simulator met een SimPad-platform, is de volgende stap de Teaching with SimPad-cursus. Als u werkt met simulator die wordt aangestuurd door een computer, is de Teaching with LLEAP-cursus perfect voor u.

Wanneer u volledig vertrouwd bent met het besturingssysteem van uw simulator, zal de Teaching with Scenarios-cursus u leren hoe u uw simulator kan gebruiken met voorgeprogrammeerde scenario's en hoe u uw training kan evalueren en debriefen.

Scenarios Programming & Implementation Services

Meer informatie aanvragen

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.