Meteen naar de inhoud
Open navigatie
_LD44354.jpg _LD44354.jpg

Extended Warranty

Technical Services

De beste manier om uw investering in de loop van de tijd te beschermen.

Bescherm uw investering

Nu u hebt geïnvesteerd in uw simulatieprogramma is het belangrijk dat u het blijft beschermen. Onze standaardgarantie dekt problemen die zich kunnen voordoen tijdens het eerste jaar. Onze verlengde garantie blijft uw apparatuur beschermen ook nadat deze standaardgarantie is afgelopen. Als u onze verlengde garantie aanschaft, zijn alle reparatiekosten gedekt. Het is de beste manier om uw investering in de toekomst te beschermen.

Wat wordt gedekt?

_BER1692.jpg
  • Productie-, materiaal- of fabricagefouten van Laerdal-producten
  • Alle kosten ten gevolge van reparatie en vervanging van onderdelen bij normaal trainingsgebruik
 

Wat wordt niet gedekt?
Schade door verkeerd gebruik, bijvoorbeeld als de simulator is gebruikt voor andere zaken dan voor erkende medische protocollen. Schade veroorzaakt door cursisten zonder toezicht of door niet-gekwalificeerde trainers. Incidentele schade en slijtage. Oefenpop-accessoires, producten (zoals kabels, batterijen, kleding, etc.), computers, monitoren en bedieningssoftware van derden (niet van Laerdal).

Wie heeft voordeel bij deze service?

Hoe werkt het?

Onze verlengde garantie is beschikbaar als onderdeel van een ValuePlus-pakket of afzonderlijk, in de vorm van contracten van 1 of meerdere jaren. Het kan alleen worden aangeschaft als het product nog steeds onder de huidige garantie valt en in combinatie met een overeenkomst voor preventief onderhoud. 

Het gaat niet om technologie. Het gaat om vertrouwen.

We weten dat u een grote investering heeft gedaan en we staan op ieder moment voor u klaar. We willen het u gemakkelijk maken. We zorgen ervoor dat uw apparatuur optimaal presteert, zodat u uw tijd kan besteden aan wat voor u echt belangrijk is: training.

Onze mensen staan voor u klaar om u met alles te helpen, van productinstallatie en preventief onderhoud tot het oplossen van problemen en het uitvoeren van reparaties. 

Onze mensen helpen u om het beste uit uzelf te halen. Mensen zoals Berge, één van onze ervaren specialisten op het gebied van technische services.