Meteen naar de inhoud
Open navigatie
PreventativeMaintenance.jpg PreventativeMaintenance.jpg

Preventief onderhoud

Technical Services

Professioneel productonderhoud geleverd door een getrainde servicemonteur van Laerdal.

Meer dan alleen onderdelen vervangen

Het preventief onderhoud van Laerdal is er voor uw gemoedsrust. Ons preventief onderhoud bestaat uit software-updates, productcontrole, tests en het vervangen van onderdelen, zodat uw simulator maximaal blijft presteren. Het doel is om mogelijke problemen met uw simulatietraining te voorkomen. Met deze service kunt u één keer per jaar een onderhoud inplannen en ervoor zorgen dat uw simulator altijd maximaal presteert.

Welke meerwaarde biedt deze service?

_75D1411.jpg
  • Professioneel productonderhoud uitgevoerd door een getrainde servicemonteur van Laerdal of een door Laerdal erkende technische dienstverlener.
  • Product reinigen en vervangen van versleten onderdelen en basiscomponenten specifiek aan uw simulator
  • Laatste software-updates van Laerdal
  • Laatste software-updates voor de oefenpop
  • Volledige kwaliteitscontrole en integrale functionele test
  • Documentatie van vaststellingen en verdere aanbevelingen

Wie heeft voordeel bij deze service?

Het is een plezier om iemand te hebben die service met de glimlach uitvoert, die zijn werk leuk vindt, maar ook weet waarover hij praat. Elke keer Ian langskomt, leren we weer iets nieuws. Het is echt jammer dat we maar één keer per jaar preventief onderhoud laten uitvoeren!

Hoe werkt het?

Het Preventief onderhoud van Laerdal kan één keer per jaar worden gepland. Het wordt bij u op locatie uitgevoerd door een getrainde servicemonteur van Laerdal of een door Laerdal erkende technische dienstverlener. Preventief onderhoud is beschikbaar als onderdeel van een ValuePlus-pakket of afzonderlijk, in de vorm van contracten van 1 of meerdere jaren.

Het gaat niet om technologie. Het gaat om vertrouwen.

We weten dat u een grote investering heeft gedaan en we staan op ieder moment voor u klaar. We willen het u gemakkelijk maken. We zorgen ervoor dat uw apparatuur optimaal presteert, zodat u uw tijd kan besteden aan wat voor u echt belangrijk is: training.

Onze mensen staan voor u klaar om u met alles te helpen, van productinstallatie en preventief onderhoud tot het oplossen van problemen en het uitvoeren van reparaties. Mensen zoals Berge, één van onze ervaren specialisten op het gebied van technische services.