Meteen naar de inhoud
Open navigatie
22-col-hero.jpg 22-col-hero.jpg

Een systematische benadering

Circle of Learning

Haal het beste uit uw training

De hedendaagse zorginstellingen worden allen geconfronteerd met dezelfde uitdaging: hoe meer te bereiken met minder. Tijd en geld zijn beperkt en tegelijkertijd blijven patiëntenzorg en patiëntenveiligheid de eerste prioriteit. 

De belangrijkste uitdaging voor zorgverleners is om de best mogelijke behandeling te bieden. Dit kan het best worden bereikt doormiddel van zowel leren als oefenen. Om doeltreffend te leren, moeten de educatieve doelstellingen duidelijk worden gedefinieerd en training moet een meetbare, positieve impact hebben op de klinische praktijk van de leerlingen.

De Circle of Learning is een hulpmiddel dat kan helpen bij het identificeren en prioriteren van onderwijsmiddelen, zodat u zich kunt richten op specifieke verbeteringsgebieden.

Leren als een continu proces

De Circle of Learning kan worden gebruikt om onderwijsprogramma's ter verbetering te plannen en uit te voeren. Het moet in de context van het geheel bekeken worden, maar elk afzonderlijk segment kan zo nodig worden gebruikt om specifieke behoeften aan te pakken. 

De Circle of Learning dient als brug tussen cognitief vaardigheidsgericht leren met echte klinische ervaring. Dit bevordert niet alleen het vergaren van kennis en vaardigheden, maar ook het ontwikkelen van de kritische denkvaardigheden die nodig zijn voor competente zorgverleners. De Circle of Learning gaat over het behoud van competentie, maar vooral ook over continue verbetering. 

Hoe Laerdal kan helpen

We kunnen u helpen uw educatieve doelen te evalueren en een aangepaste oplossing te creëren om ze te bewerkstelligen. Met behulp van Laerdal's Circle of Learning-methode kunt u de meest effectieve onderwijsstrategieën identificeren en implementeren om uw doelstellingen te realiseren.

Meer informatie aanvragen

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.