Meteen naar de inhoud
Open navigatie
_8LR3053.jpeg _8LR3053.jpeg

ERC-Richtlijnen 2021

Meten om te verbeteren

Voldoe aan de feedbackvereiste met de reanimatietrainingsoplossingen van Laerdal

In de richtlijnen voor reanimatie van 2015 werd er al gewezen op de voordelen van het gebruik van realtime audiovisuele en corrigerende feedback. Studies tonen aan dat feedbackapparaten cursisten niet alleen helpen om cruciale reanimatievaardigheden onder de knie te krijgen, maar dat de cursisten bovendien ook sneller de reanimatievaardigheden beheersen.

  ERC-Richtlijnen  Richtlijnen NRR (NL)  Richtlijnen BRC (BE)

De standaardprotocollen - 30:2 en 15:2 - blijven ongewijzigd. De richtlijnen over de beadmingsfrequentie bij pediatrische patiënten zijn wel veranderd en daarom heeft Laerdal de algoritmen voor 2 QCPR-protocollen 'Ventilations Only' en 'CPR for Teams' aangepast. Deze protocollen zijn enkel van toepassing voor Resusci Junior QCPR en Resusci Baby QCPR en beschikbaar na het uitvoeren van een update.

Oplossingen voor professionele hulpverleners en bijstaanders

Met de oplossingen van Laerdal kunnen we iedereen helpen trainen met de allernieuwste QCPR-reanimatietechnologie. Het maakt niet uit of u voor het eerst leert reanimeren bij een lokaal reanimatietrainingsinitiatief en aan de slag gaat met de Little QCPR-oefenpoppen of u lid bent van een hoogwaardig professioneel reanimatieteam en u uw teamvaardigheden wil optimaliseren met de Resusci QCPR-oefenpoppen. 

Reanimatietraining - Nieuwe oplossingen

Technische Service en Support

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.